Επεισοδιακή ισοπαλία

ΠΟΤ Ηρακλής και Κοζάνη έμειναν στο 1-1. Πολλά παράπονα οι τυπικά γηπεδούχοι. Επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Την πρώτη απώλεια με τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο είχε την Κυριακή (03/12) ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι υποδέχτηκαν στο γήπεδο της Χαλάστρας την Κοζάνη και οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Κανούλα στο 90'+5' πήραν τον πόντο (1-1) σε ένα επεισοδιακό ματς.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Γιούργα, υποστηρίζοντας ότι σφύριζε υπέρ της Κοζάνης με αποκορύφωμα το πέναλτι που έδωσε στο 61'. Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των Κυανόλευκων και της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα το πέναλτι να εκτελεστεί 8 λεπτά αργότερα. Το 1-0 είχε γίνει στο 23' με σουτ του Κούστα, ενώ στην εκτέλεση του πέναλτι ο Βελλίδης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Πάνου. Ωστόσο, υπέπεσε σε λάθος στις καθυστερήσεις, οπότε ο Κανούλας έκανε το 1-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΟΖΑΝΗ 1-1
Σκόρερ: 24' σουτ Κούστα - 90'+5' σουτ Κανούλας
Χαμ. πέν.: 69' Πάνος

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Περικλής Αμανατίδης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Έμπο, Τόρες (82′ Σπυρίδης), Σίλβα (89΄ Γκάγιτς), Κούστα (90+2' Στογίσεβιτς), Κουντουριώτης (82′ Χρουσιέλ).

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (83’ Κανούλας), Ίτσιος (83’ Τζημόπουλος), Αναστασόπουλος, Νάτσος (46’ Καραγιάννης), Ασλαμπάλογλου (46’ Ψάλτης), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (46’ Τσιμπούκας).

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας)

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2023 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep