Με «χρυσή» αλλαγή τον Γκούμα

Ο ΠΑΟΚ Β υποχρέωσε την Κοζάνη στην τρίτη εντός έδρας ήττα της (1-0) και πανηγύρισε το πρώτο «διπλό» για φέτος.

Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη 5άδα αναρριχήθηκε ο ΠΑΟΚ Β. Σε εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 1-0 της Κοζάνης εκτός έδρας και την έπιασε στη βαθμολογία. Ήταν η 3η φετινή εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη και το πρώτο φετινό «διπλό» για τους Θεσσαλονικείς.

«Χρυσή» αλλαγή για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γκούμας, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 78' και 4 λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 0-1 με ατομική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ Β είχε δοκάρι με τον Βρακά στο 38'. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Σιατραβάνη (62'), Καλλέργη (64').

Ο ΠΑΟΚ Β’ πανηγύρισε το πρώτο του φετινό «διπλό» με 0-1 μέσα στο ΔΑΚ Κοζάνης κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ - ΠΑΟΚ Β 0-1
Σκόρερ: 82' σουτ Γκούμας
Δοκάρι: 38' Βρακάς

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Αναστασόπουλος, Τσιμπούκας (87′ Ποζατζίδης), Σουλιώτης, Ψάλτης (64′ Καραγιάννης), Σιατραβάνης (87′ Ασλαμπάλογλου), Γραμμένος, Νάτσος, Καλλέργης (78′ Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Γιαξής, Παντεκίδης, Νινούα (78′ Σπυράκος), Ρουμιάντσεβ (64′ Γρόσδης), Δαρέλας, Ρικάρντο (64′ Τασιούρας), Βρακάς (78′ Γκούμας), Πανίδης (69′ Γκιτέρσος).

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Τσικλητάρη (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2023 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep