Βρήκε απάντηση η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί απέσπασαν 1-1 στη Λιβαδειά και διατηρήθηκαν σε απόσταση 5 πόντων από τον πρωτοπόρο.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής του Β' ομίλου της Super League 2 μεταξύ του Λεβαδειακού και της ΑΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας (27/11). Ο πρωτοπόρος πήρε νωρίς το προβάδισμα με πέναλτι, αλλά οι Θεσσαλοί βρήκαν απάντηση και κατάφεραν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους (4-3-0) με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τη διαφορά των δύο ομάδων στους 5 πόντους (ο Λεβαδειακός έχει ματς περισσότερο), ενώ παράλληλα οι Βοιωτοί διεύρυναν το αήττητο εντός στα 12 επίσημα ματς.

Στο 8' ο Κουάδρα με κάθετη έβγαλε τον Γιαννιώτα στην κόντρα και ο Σιδηρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του από τον Μαϊδανό. Ο Νίκας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 στο 9'. Οι Βυσσινί στο 45' ζήτησαν την αποβολή του Τσελεπίδη για σκληρό φάουλ στον Οτορμίν, αλλά ο ρέφερι αρκέστηκε σε κίτρινη.

Η ΑΕΛ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 57', όταν από σέντρα του Πλέγα από δεξιά ο Πεντρόσο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν εκ νέου διαμαρτυρίες για χέρι του Τσελεπίδη που είχε ήδη μία κίτρινη. Τελικά η φιλοξενούμενη έφτασε στο 1-1 με συρτό σουτ του Αντράντα στο 67'. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρομό έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, όταν αστόχησε από πολύ κοντά έπειτα από σέντρα του Νίκα. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Ηλιάδης κάτι είπε στον Σιδηρόπουλο και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ 1-1
Σκόρερ: 9' πέν. Νίκας - 67' σουτ Αντράντα
Δοκάρι: 57' Πεντρόσο
Κόκκινη: Ηλιάδης (μετά τη λήξη)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Λιάγκας, Χάμοντ (62' Μπελμόντ), Νίκας (85' Συμελίδης), Μεχία, Ρομό (74' Νικολιάς), Γιαννιώτας (74' Λούα Λούα), Κουάδρα (62' Πολέτο).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου (61' Γιανναράκης), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (61' Νίνο), Κοσονού (74' Καλουτσικίδης), Αντράντα, Οτορμίν (61' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (82' Όκγμποε).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Δημητριάδης, Πάτρας (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 27 Νοέμβριος 2023 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep