Ξεπέρασε το σοκ η ΑΕΛ

Πηγή φωτ.: kozani.tv Πηγή φωτ.: kozani.tv

Οι Βυσσινί διέκοψαν το αήττητο σερί της Κοζάνης και επικράτησαν 2-0. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο Παναγιώτης Νάσης.

Το σοκ της ανακοπής που υπέστη ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Νάσης ξεπέρασε η ΑΕΛ και του αφιέρωσε τη νίκη (2-0) στην έδρα της Κοζάνης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Βυσσινί διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η ενημέρωση αναφέρει ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Το ματς είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15.00, αλλά έπειτα από το συμβάν αυτό η σέντρα μετατέθηκε για τις 16.00

Το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο της ΑΕΛ «υπέγραψαν» οι Μαυριάς (8') και Πεντρόσο (69'). Με το αποτέλεσμα αυτό η θεσσαλική ομάδα πήγε στο -4 από τον Λεβαδειακό με παιχνίδι περισσότερο. Η Κοζάνη ηττήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ - ΑΕΛ 0-2
Σκόρερ: 8′ σουτ Μαυριάς, 69' σουτ Πεντρόσο

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος (64' Καραγιάννης), Νάτσος (84' Δόρης), Σιατραβάνης (58' Ψάλτης), Καλλέργης (84' Βοριαζίδης), Ποζατζίδης, Γραμμένος, Ίτσιος (84' Σουλιώτης).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46' Γιανναράκης) Πλέγας, Αντράντα (85' Θωμαΐδης), Οτορμίν (72' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (85' Καλουτσικίδης), Κοσονού (72' Μπρου), Πεντρόσο.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Κορωνάς (Πειραιά), Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2023 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep