Νέα ήττα για την ΑΣΑ

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε δίκαια της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β επέστρεψε το Σάββατο (04/11) στις επιτυχίες και επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Κσρδίτσας. Η ΑΣΑ γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε εκτός τροχιάς πλέι οφ. Ήταν παράλληλα η 3η διαδοχική από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο 18' ο Γκούμας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους και στο 37' ο Βρακάς ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κέρθι. Ο Γκορντεζιάνι από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ και στο 67' από δική του ασίστ ο Ρούμιαντσεβ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Η θεσσαλική ομάδα «πλήρωσε» για μία ακόμα φορά τα λάθη στην άμυνα και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, με τον Βερνάρδο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τη μείωση του σκορ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-0
Σκόρερ: 37' πέν. Γκορντεζιάνι, 67' σουτ Ρούμιαντσεβ
Δοκάρι: 18' Γκούμας

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου (69' Μανωλιούδης), Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου (69' Κανίς), Γκούμας (58' Ρούμιαντσεβ), Βρακάς (88' Κουλούρης), Δαρέλας (58' Γρόσδης), Γκορντεζιάνι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (87' Ζάγγος), Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Τομάσεβιτς, Κέρθι, Κοζορώνης, Μπούζας (70' Ξύδας), Αθανασιάδης (70' Βερνάρδος), Κονίλιο.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Last modified onΣάββατο, 04 Νοέμβριος 2023 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep