Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός

Συνεχίζουν με το απόλυτο οι Βοιωτοί, 2-1 την ΑΕΚ Β που φωνάζει για τη διαιτησία.

Την 5η του νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε το Σάββατο (28/10) ο Λεβαδειακός. Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ Β, η οποία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Ο Νίκας στο 63' άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ από σέντρα του Γιαννιώτα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι προηγουμένως ο σκόρερ είχε κάνει φάουλ στον Φοφανά.

Στο 68' ο Ραντόνια με κεφαλιά από κόρνερ του Λαμαράνα έφερε το ματς στα ίσα και παραβίασε την εστία των γηπεδούχων για πρώτη φορά έπειτα από 428 λεπτά. Στο 77' ο Φοφανά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η ΑΕΚ Β διαμαρτυρήθηκε και γι' αυτή την απόφαση του Καλαντζή, θεωρώντας ότι είχε προηγηθεί φάουλ στον ποδοσφαιριστή της. Το 2-1 διαμορφώθηκε στο 84' με κεφαλιά του Ρομό από σέντρα του Βήχου.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 ποδοσφαιιστές λόγω αποβολής του Κορομηλά στις καθυστερήσεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Β 2-1
Σκόρερ: 63' σουτ Νίκας, 84' κεφ. Ρομό - 68' κεφ. Ραντόνια
Κόκκινες: 77' Φοφανά, 90'+2' Κορομηλάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Τσάπρας (46' Ντεντάκης), Λιάγκας, Πίρινεν, Βήχος, Μπελμόντ (81' Νικολιάς), Χάμοντ (46' Μεχία), Γιαννιώτας, Νίκας, Πολέτο (60' Συμελίδης), Κουιρουκίδης (60' Ρομό).

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Κάτσικας (87' Σταμούλης), Ραντόνια, Κοσίδης, Πήλιος, Ρουκουνάκης (69' Κορομηλάς) Φοφανά, Ανδρικόπουλος (69' Κοντορούχας) Λαμαράνα, Α. Χριστόπουλος, Τιεϊ (79' Χατζηκυριάκος).

Διαιτητής: Καλαντζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Αραβίδης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2023 08:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep