Τηρήθηκε η παράδοση στο... χωράφι

Ο ΠΟΤ Ηρακλής νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ Β στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου.

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε την Τετάρτη (25/10) ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι είχαν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι έπαιζαν κεκλεισμένων των θυρών σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο στο Καυτανζόγλειο, όμως διεύρυναν την παράδοση που τους θέλει να μη δέχονται γκολ από τον ΠΑΟΚ Β και επικράτησαν 2-0.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη και άνοιξε το σκορ στο 28'. Ο Χειρίτραντας σούταρε εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Παντεκίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κούστα. Έπειτα από σύγχυση στα καρέ του ΠΑΟΚ Β και σε φάση διαρκείας, ο Σίλβα προσπάθησε να πιάσει το σουτ από κοντινή απόσταση και ο Κούστα που έγινε κάτοχος με πολύ δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ Β 2-0
Σκόρερ: 28' σουτ Χειρίτραντας, 90'+3' σουτ Κούστα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας (86' Δασκαλάκης), Δοϊρανλής, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Σιούτας, Τόρες (67' Εμπό), Βιτλής (86' Κουντουριώτης), Τσουμάνης (57' Κούστα), Σίλβα, Καπίγια (67' Στοΐσεβιτς).

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας (35' Κιτσάκης), Σελιμάι (64' Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (77' Ρούμιαντσεβ), Νινούα, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κανίς (77' Γκούμας), Πανίδης (64' Γκορντεζιάνι).

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μίχος, Δεδικούσης (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 25 Οκτώβριος 2023 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep