Δύσκολα η Athens Kallithea

Νίκησε 1-0 τον Γιούχτα και διεύρυνε το αήττητο σερί εντός έδρας στο πρωτάθλημα στα 24 ματς!

Ανταγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Γιούχτας στο Ελ Πάσο το Σάββατο (21/10), αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα από την Athens Kallithea. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Κρητικούς, όμως στο 51' από σέντρα του Μανθάτη ο Λουκίνας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0 και χάρισε στην ομάδα του το δεύτερο φετινό τρίποντο. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Γιούχτας είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Ροβίθη.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους είχε ο Ματίγια στο 62', οπότε με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Σημειώνεται ότι με τη νίκη αυτή η ομάδα της Καλλιθέας διεύρυνε το αήττητο σερί της εντός έδρας στο πρωτάθλημα στα 24 ματς (21Ν - 3Ι - 0Η), αφού η προηγούμενη ήττα της ήταν στις 16 Φεβρουαρίου 2022 από τον ΟΦ Ιεράπετρας!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-0
Σκόρερ: 51' κεφ. Λουκίνας
Δοκάρι: 62' Ματίγια

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Πάντος, Μανθάτης, Καινούργιος (46' Ουές), Μαρότα, Μεχίας, Βασιλόγιαννης (77' Μουστακόπουλος), Ματίγια, Κυνηγόπουλος (46' Περέιρα), Σίλβα (68' Τσιντώνης), Μασιέλ (85' Μπουλούλης), Λουκίνας.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κίσσας (86' Μάρτσι), Μπρους (66' Μπουτσάκης), Ροβίθης (66' Πολυχρόνης), Τζανής (86' Κόλα), Βρεττός (77' Κωστανάσιος), Νοικοκυράκης, Αλεξόπουλος.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2023 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep