Κορυφή με τριάρα η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 3-1 του Αιολικού και πήρε την πρώτη νίκη απέναντί του... εντός γηπέδου.

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκονται Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιολικός, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης επιδιώκει να πάρει στα χαρτιά το μεταξύ τους ματς Κυπέλλου. Την Τετάρτη (11/10), πάντως, στο γήπεδο η ΑΣΑ ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια με 3-1 και πάτησε στην 1η θέση, έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο από τον Λεβαδειακό.

Ο Κοκκίνης στο 34' άνοιξε το σκορ για τη θεσσαλική ομάδα και παρά την ισοφάριση από τον Μανούσο στο 61', η ΑΣΑ είχε απαντήσεις. Στο 68' ο Ξύδας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Κιτρινόμαυρους και ο Σταμόπουλος στο 88' διαμόρφωσε το 3-1. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Αιολικό με 3-1 στο πρωτάθλημα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-1
Σκόρερ: 34' σουτ Κοκκίνης, 68' σουτ Ξύδας, 88' κεφ. Σταμόπουλος - 61' σουτ Μανούσος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (86' Τομάσεβιτς), Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας (75' Κορέλας), Κοκκίνης (65' Κέρθι), Ελιβέλτο (83' Αθανασιάδης), Βερνάρδος (65' Ξύδας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Μαξιμένκο, Λουμανσρούμπεν, Γιοκέ (83' Ιωάννου), Μανούσος, Ζάκαριτς, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (59' Άσαχμπαρ), Κόρντιτς (59' Λαγός), Ουνγιαλίδης.

Διαιτητής: Φουστανάς (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νταβέλας, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΠέμπτη, 12 Οκτώβριος 2023 10:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep