Στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος του Βορρά βγήκε νικητής (1-0) από το πρώτο ντέρμπι με την ΑΕΚ Β.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββαο (07/10) στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Β. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β, στην πρώτη ιστορικά αναμέτρηση μεταξύ των δύο Β' ΠΑΕ.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Χριστόπουλο στο 13'. Το γκολ, όμως το βρήκαν οι γηπεδούχοι στην Ευκαρπία με σουτ του Βρακά από ασίστ του Τασιούρα. Η ΑΕΚ Β έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 91'. Ο Γκολφίνος με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε έπειτα από κεφαλιά του Σκόνδρα. Ο ΠΑΟΚ Β έφτασε τους 6 βαθμούς σε 3 αγώνες και η ΑΕΚ Β έμεινε στους 3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΑΕΚ Β 1-0
Σκόρερ: 59' σουτ Βρακάς
Δοκάρι: 90'+1' Γκολφίνος

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (80' Πανίδης), Νινούα (80' Σελιμάι), Τσοπούρογλου (68' Σνάουτσνερ), Βρακάς (68' Κανίς), Δαρέλας (90'+3' Ρούμιαντσεβ).

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64' Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (25' λ.τρ. Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος (74' Πανεράς), Σταμούλης (46' Φοφανά).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών)

Last modified onΣάββατο, 07 Οκτώβριος 2023 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep