Με ΟΦΗ στην 5η φάση τα Χανιά

Οι Κυανόλευκοι με ανατροπή (2-1) νίκησαν την Κοζάνη και πέρασαν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με ανατροπή σε διάστημα 14 λεπτών τα Χανιά τσέκαραν εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κρητική ομάδα έφυγε νικήτρια με 2-1 από την έδρα της Κοζάνης και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 24' με αυτογκόλ, αλλά τα Χανιά με τέρματα στο 73' και το 87' ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πανηγύρισαν την πρόκριση.

Στο 24' η Κοζάνη κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Ποζατζίδη από τον Καλογεράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλλέργης, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ακολούθησε νέο δοκάρι από τον Πάνο και ο Έντγκαρ στην προσπάθειά του ν' απομακρύνει σημείωσε αυτογκόλ.

Τα Χανιά είχαν δοκάρι στο 66' με τον Μιούλερ και επτά λπτά αργότερα ο Μπάτζιος με κεφαλιά από κόρνερ του Σερβιλάκη ισοφάρισε. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87', οπότε από προσπάθεια του Κόλα ο Τσέλιος νίκησε για δεύτερη φορά τον Καραγκιόζη.

ΚΟΖΑΝΗ - ΧΑΝΙΑ 1-2
Σκόρερ: 24' αυτ. Έντγκαρ - 73' κεφ. Μπάτζιος, 87' σουτ Τσέλιος
Χαμ. πέν.: 24' Καλλέργης
Δοκάρι: 24' Καλλέργης, 24' Πάνος - 66' Μιούλερ

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Κούφας, Ιτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (68’ Τάτσης), Αποστολίδης (56’ Ελ Ιντρίσι), Γραμμένος (80’ Σιατραβάνης), Ποζατζίδης (68’ Κανούλας).

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς(46’ Σερβιλάκης), Κατσούρρι (71’ Μάναλης), Σέχου (46’Μπάτζιος), Μαζουλουξής, Τσορνομάζ, Τσέλιος , Εντγκαρ (46’ Λεμονής), Κόλα, Ελευθεριάδης (66’ Μιούλερ), Βουό.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Ζήρδας (Δράμας), Αναστασιάδης (Σερρών)

Last modified onΤετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2023 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep