Χωρίς αντίσταση ο ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε στο νέο πρωτάθλημα με άνετη νίκη (4-0) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου ο ΠΑΟΚ Β. Στην αυλαία της 1ης αγωνιστικής ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε τρεις φορές δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο στην Ευκαρπία και εν τέλει επικράτησε 4-0. Η ομάδα της Καλαμαριάς αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και όταν στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τις γραμμές της, δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο 4' από ασίστ του Δαρέλα ο Τσοπούρογλου με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 27' από εκτέλεση φάουλ του Τασιούρα ο Παναγιώτου βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Το ημίχρονο έκλεισε στο 3-0, αφού στο 43' ο Γκορντεζιάνι με πλασέ νίκησε για 3η φορά τον Κίναλη. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Δαρέλας με εκτέλεση πέναλτι. Το είχε κερδίσει ο ίδιος από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 4-0
Σκόρερ: 4' σουτ Τσοπούρογλου, 27' κεφ. Παναγιώτου, 43' σουτ Γκορντεζιάνι, 62' πέν. Δαρέλας

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης (75' Σελιμάι), Παναγιώτου (80' Παντεκίδης), Γιαξής, Νινούα (65' Κωττάς), Γρόσδης, Δαρέλας (75' Ρούμιαντσεβ), Τσοπούρολγου, Πανίδης (65' Σμυρλής), Γκορντεζιάνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Σιρίλ Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Τζαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (74' Ρουγκάλας), Αλμπάνης, Ίννος (83' Πέλκας), Καζάου, Γκόμες.

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Βοηθοί: Σακάλογλου (Καβάλας), Καρασαββαϊδης (Καβάλας)

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2023 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep