Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όταν μιλάει ο Σάμι

Ο Πανσερραϊκός νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, χάρη σε γκολ του Σάμι Μπανγκουρά στο 46'.

Νικητής στο μεγάλο παιχνίδι των Σερρών ήταν ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» επιβλήθηκαν της ΑΕΛ και κατέκτησαν το τρίποντο, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Football League. Ο Σάμι Μπανγκουρά ήταν ο σκόρερ του αγώνα, στο 47'. Ο Βούλγαρος Τοντόροφ τροφοδότησε τον Αφρικανό στράικερ, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέρεμετ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, ωστόσο οι «βυσσινί» σπατάλησαν μια σπουδαία ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Τσιμπάμπα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ντεμπεγλέρας δεν σκόραρε. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, την έχαναν εύκολα, ενώ αντίθετα εκείνοι του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν περισσότεροι αποφασιστικοί και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τη λεπτό προς λεπτό κάλυψη της αναμέτρησης.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Ανάκογλου (83' Γιαννόπουλος), Ράνιτς (68' Παρασκευαΐδης), Κόντος, Τοντόροφ (89' Μπονέρης), Μπανγκουρά.

 

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (71' Σιατραβάνης), Γιώτας, Παγώνης, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Πόνσε (46' Τσιμπάμπα), Ζουρούδης (61' Τσίγκας), Δεινόπαπας, Χασομέρης.

 

 

Last modified onΣάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep