Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυλαία χωρίς γκολ

Χωρίς γκολ τελείωσε η αναμέτρηση του Πιερκού με την Παναχαϊκή που άνοιξε την αυλαία της φετινής Football League. Χωρίς γκολ τελείωσε η αναμέτρηση του Πιερκού με την Παναχαϊκή που άνοιξε την αυλαία της φετινής Football League.

Πιερικός και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 στην Κατερίνη, με την ομάδα της Πάτρας να έχει την υπεροχή και δύο δοκάρια.

Λευκή ισοπαλία στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της σεζόν για την Football League. Ο Πιερικός και η Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που δεν είχε εξαιρετικό ρυθμό και πολλές φάσεις. Η ομάδα της Πάτρας ήταν πιο επικίνδυνη, έκανε καλύτερες φάσεις και εκτός από τα δύο δοκάρια που είχε με τον Ολίσε και τον Σαλαμαστράκη, έχασε εξαιρετική ευκαιρία με τον Γκούρτσα στις καθυστερήσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του OTE Sport

ΚΟΪΤΣ: "Σίγουρα θέλεις να ξεκινήσεις με νίκη τις υποχρεώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ειδικά αν το ματς είναι στην έδρα σου. Εμείς δεν το καταφέραμε, αλλά και η ισοπαλία μας δίνει κάτι. Η Παναχαϊκή είχε καλή απόδοση και μας πίεσε αρκετά".

ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Σημασία έχει πως είχαμε καλή απόδοση και αυτό είναι ένας οδηγός για τη συνέχεια".

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Ντάνι (85' Σεχολάρι), Λόπες, Καθάριος (73' Μιχαηλίδης), Φαμπίνιο, Κόιτς (94' Κωτσιόπουλος).

ΠΑΝΑΧAΪKH:Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Ολίσε (70' Ουρτάδο), Σολάκης (84' Μαπούκου), Μπρέσκα, Ντίνας (77' Γκούρτσας).

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2012 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep