Τριάρα στον ΠΑΟΚ Β

Με δύο γκολ του Άλεξιτς και ένα του Τομάς ο ΠΟΤ Ηρακλής νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας και αναρριχήθηκε στην 3η θέση.

Την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει από τον ΠΑΟΚ Β διεύρυνε την Παρασκευή (26/05) στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής ο ΠΟΤ Ηρακλής. Την ίδια ώρα που οι Κυανόλευκοι βλέπουν τις διοικητικές εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και το μέλλον τους αβέβαιο, βρήκαν το κουράγιο και επικράτησαν 3-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Κόστα Άλεξιτς και ένα του δημιουργού των δύο τερμάτων, Ματίας Τομάς.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΟΤ Ηρακλής αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τον ΠΑΟΚ Β.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχε καλύτερες στιγμές από τους τυπικά γηπεδούχους. Στο 6' ο Άλεξιτς αστόχησε με κεφαλιά και στο 23' είχε δοκάρι με σουτ. Στο 37' ο Μπαλωμένος μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Σίλβα. Ο ΠΑΟΚ Β ισοφάρισε τα δοκάρια στο 39' με δυνατό σουτ του Νινούα.

Οι φιλοξενούμενοι εν τέλει πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους με γκολ στο 45'+2'. Από σέντρα του Τομάς από δεξιά ο Άλεξιτς έπιασε το σουτ εντός περιοχής και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν δημιούργησε την παραμικρή απειλή στην εστία του Παλαβράκη. Αντίθετα, ο Τομάς στο 70' είδε τον Μπαλωμένο να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του επιχείρησε. Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να κάνει το ίδιο στο 76', όταν ο Άλεξιτς με ωραία ενέργεια και σουτ «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά.

Στις καθυστερήσεις ο Άλεξιτς ήταν αυτός που δημιούργησε, ώστε ο Τομάς με δυνατό σουτ να διαμορφώσει το 0-3 και να «υπογράψει» την πιο βαριά φετινή ήττα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3
Σκόρερ: 45'+2', 76' σουτ Άλεξιτς, 90'+2' σουτ Τομάς
Δοκάρι: 39' Νινούα - 23' Άλεξιτς

ΠΑΟΚ Β (Μίροσλαβ Σνάουτσνερ): Μπαλωμένος, Μελετίδης (57' Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46' Παναγιώτου), Κιτσάκης (67' Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Νινούα (46' Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77' Σπυράκος).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (84' Τότσκα), Άλβαρεζ (67' Δοϊρανλής), Σίλβα (84' Χειρίτραντας), Πατράλης (67' Δόρης), Τομάς, Κουντουριώτης (57' Κούστα), Άλεξιτς.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δεδικούσης, Μίχος (Λάρισας)

Last modified onΠαρασκευή, 26 Μάιος 2023 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep