«Καθάρισε» σε μισή ώρα

Τρίποντο - ανάσα για τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο απέναντι στον Παναθηναϊκό Β.

Σπουδαία νίκη (2-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό Β πανηγύρισε το Σάββατο (13/05) στο Πολύκαστρο ο Απόλλων Πόντου. Οι Κοκκινόμαυροι έπειτα από αρνητικό σερί 6 αγώνων, επέστρεψαν στις επιτυχίες και βρέθηκαν σε τροχιά παραμονής. Τις βάσεις, μάλιστα, τις έβαλαν από το 32' του αγώνα, οπότε προηγήθηκαν 2-0.

Στο 7' ο Αμπουντού με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μουμίν. Στο επόμενο λεπτό ο Ντοναλντόνι με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 32' από γύρισμα του σκόρερ ο Εσαλό με προβολή έκανε το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός Β έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 59' όταν ο Πίτκας βρήκε ελάχιστα τη μπάλα σε σουτ του Εμπό και την έστειλε στο δοκάρι. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με σουτ του Αθανασακόπουλου στο 90'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-1
Σκόρερ: 8' σουτ Ντοναλντόνι, 32' σουτ Εσαλό - 90' Αθανασακόπουλος
Δοκάρι: 7' Αμπουντού, 7' Μουμίν - 53' Εμπό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Τζαλόσι, Καλογέρης, Μουμίν, Λαμπίρης, Αμπουντού, Εσαλό (74' Γαλεάδης), Ντοναλντόνι (89' Καλαϊτζίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Λάμψιας (46’ Κρυπαράκος), Προδρομίτης (46’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Καραμπάς (46’ Bουτσάς), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σερπέζης (46’ Εμπό), Κυριόπουλος (46’ Μπιλάλ), Ταβάρες.

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2023 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep