Διπλό... φωτιά η Προοδευτική

Οι Βυσσινί νίκησαν 1-0 την Παναχαϊκή στην Αγυιά και μπήκαν δυνατά στη διεκδίκηση της παραμονής.

Νέο ενδιαφέρον στη μάχη της σωτηρίας έδωσε η Προοδευτική την Κυριακή (07/05). Οι Βυσσινί είχαν μόλις μία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή της 2ης στροφής απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ και πανηγύρισαν το δεύτερο «διπλό» στην Αγυιά. Επικράτησαν 1-0 της Παναχαϊκής και μείωσαν, έστω προσωρινά, την απόσταση από τη ζώνη σωτηρίας και το Αιγάλεω στον πόντο!

Οι Κοκκινόμαυροι αδιάφοροι βαθμολογικά, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως τη μεγάλη ευκαιρία την έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 36' με το δοκάρι του Καρρίκι. Στο 67' οι φιλοεξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Από κακή αντίδραση της άμυνας και μετά από σουτ του Πάβλας, ο Νταβιώτης με σουτ βρήκε στόχο και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ένα λεπτό μετά ο Ν. Καρακλάιτς είχε δοκάρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-1
Σκόρερ: 67' σουτ Νταβιώτης
Δοκάρι: 68' Ν. Καρακλάιτς - 36' Καρρίκι

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Βογιατζής): Κολοβούρης, Λιοφάγος (80' Στασινόπουλος), Λαρέα, Μπουρλάκλης, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος (58' Κάρλος), Σίλβα (80' Ζυγκερίδης), Χαντί (70' Παπαχρονόπουλος), Μυτίδης, Στεργίδης (70' Τοπάλ), Ν. Καρακλάιτς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Πάβλας, Χατζηδίμπας, Πότσι, Καρρίκι (80' Μεγαρίτης), Πίσσας, Παυλίδης (80' Αγγελόπουλος), Μάντιτς (60' Νικόλης), Νταβιώτης (90'+2' Ομπάνορ), Τσακίρης (60' Καπνίδης).

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Σταυρόγλου, Ισσά (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2023 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep