Ο Θεσπρωτός... τορπίλισε τον Διαγόρα

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πανηγύρισε δεύτερο διαδοχικό «διπλό» (3-2) απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου και τον κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία.

Με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο του Διαγόρα Ρόδου. Οι Κυανέρυθροι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στη Ρόδο κόντρα στον Θεσπρωτό, κρατούσαν το τρίποντο ως το 82', αλλά ηττήθηκαν 3-2 και βρέθηκαν στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού. Όσο για την ομάδα της Ηγουμενίτσας; Πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη της και μείωσε τη διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας στους 6 πόντους.

Ο Φάκκης στο 28' άνοιξε το σκορ για τον Θεσπρωτό και ο Διαγόρας ισοφάρισε 10 λεπτά αργότερα με τον Σταμένκοβιτς. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους έγινε στο 57' με σουτ του Μανιά, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο φινάλε πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη. Στο 83' ο Μίγγος έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γώγος διαμόρφωσε το 3-2 και έδειξε ότι η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πιστεύει στο «θαύμα».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2-3
Σκόρερ: 38′ σουτ Σταμένκοβιτς, 57′ σουτ Μανιάς – 28′ σουτ Φάκκης, 83′ κεφ. Μίγγος, 87′ κεφ. Γώγος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Άγγελος Διγκόζης): Μπίντσης, Πετράκης (36′ Παραστατίδης), Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου (84′ Καβαλιέρι), Λούκιτς (55′ Μιχόπουλος), Μαγκάκης (84′ Αρίας), Σταμένκοβιτς, Μανιάς.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Τρομπούκης (75′ Σάνι), Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Μαρτίνεζ (75′ Κουέβας), Μίγγος, Μπίκας (63′ Οικονομίκος), Φάκκης (63′ Ρούσης), Κωνσταντίνου (63′ Πανταζέλος), Δρίτσας.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος, Σγουράκης (Πειραιά)

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2023 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep