Κερδισμένος της ισοπαλίας ο Πανσερραϊκός

Τα Λιοντάρια απέσπασαν 0-0 στο Αλκαζάρ και κράτησαν την ΑΕΛ στο -8.

Ως «μάχη κατά της συστημικής αδικίας» είχε χαρακτηρίσει η ΑΕΛ το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όμως ήταν άσφαιρη. Το 0-0 στο Αλκαζάρ κράτησε τους Βυσσινί στο -8 από τον πρωτοπόρο και τα Λιοντάρια, πήραν ό,τι ήθελαν και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της πρωτιάς και της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ματς με 10 τελικές έναντι 3 των Ερυθρόλευκων, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Ο Όγκμποε στο 3' είχε άστοχο σουτ, ο Τσιριγώτης στο 28' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσίκα και ένα λεπτό μετά ο Όγκμποε έχασε μία ακόμα ευκαιρία.

Ο Πανσερραϊκός είχε καλές στιγμές με τους Μπαΐροβιτς (53'), Κατσαντώνη (86'), ενώ οι γηπεδούχοι είδαν τον Μαϊδανό στις καθυστερήσεις να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ με δυνατό σουτ. Εννοείται ότι έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό οι όποιες ελπίδες των γηπεδούχων να προλάβουν τους Ερυθρόλευκους μειώθηκαν αισθητά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56' Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77' Μαυριάς), Όγκμποε, Πεντρόζο, Νικολιάς (56' Νίνο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41' λ.τρ. Παπάζογλου), Ζέρης (46' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71' Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71' Κανίς), Μπαΐροβιτς (88' Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθήνας), Σινιοράκης (Χανίων)

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2023 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep