Φιλική ισοπαλία στη Βέροια

Οι Κυανέρυθροι έμειναν στο 1-1 με τον Μακεδονικό.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσαν το Σάββατο (25/02) η Βέροια και ο Μακεδονικός. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 και ευελπιστούν να μην υποχρεωθούν σε νέο τεστ, λόγω της διακοπής και την προσεχή εβδομάδα.

Η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε το σκορ στο 19' με εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι το οποίο κέρδισε ο Μπουκουβάλας από τον Γαρύφαλλο. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 30' με πλασέ του Σιμόνι. Ο Μακεδονικός θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή στο 82'. Ο Ζαννάκης ανατράπηκε από τον Καρασαρίδη, όμως ο Ιωαννίδης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Σαραντίδη.

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης (29’ Παπαδόπουλος, 60’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (60’ Κολαράς), Ζιώγας, Μανωλιούδης (77’ Καρασαρίδης), Μπλέτσας (60’ Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (60’ Κατσούκης), Μπελεβώνης (60’ Μπαϊντού), Γιουκούδης (60’ Τσέας), Ιωάννου (46’ Κασέμι), Μπουόλι (46’ Ελευθεριάδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι, Γαρύφαλλος, Μπρατσιάνι, Σιατραβάνης, Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου, Παναγιωτούδης. Έπαιξαν και οι: Γρηγοριάδης, Ζαννάκης, Χασάνογλου, Λεωνιδόπουλος, Κραγιόπουλος, Μπάγκολα, Σαραντίδης, Ντόια, Τσιλιγγίρης, Λιούμης, Γιαννούσης.

Πηγή: kerkidasport.gr

Last modified onΣάββατο, 25 Φεβρουάριος 2023 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep