Νίκη τριάδας

Οι Κυανόλευκοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους και με την επικράτηση (1-0) απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή αναρριχήθηκαν στην 3η θέση.

Στις 7 αγωνιστικές έφτασε το αήττητο σερί της η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας βγήκε νικήτρια (1-0) απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή, ο οποίος προερχόταν από σερί 3 νικών και έτσι σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους βλέπουν την κορυφή από απόσταση 11 βαθμών.

Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Ολαϊζόλα με κεφαλιά στο 28', σε ένα πρώτο ημίχρονο με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΟΤ Ηρακλή να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 83', αλλά να μη δημιουργεί τη μεγάλη φάση για την ισοφάριση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Σκόρερ: 28' κεφ. Ολαϊζόλα
Κόκκινη: 83' Μιράντα

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς (56' Κυριακίδης), Μιράντα, Ολαϊζόλα (62' Αναστασίου), Σιαφά (62' Ροχάνο).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου (82' Δόρης), Βιτλής (82' Κόκκορης), Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης, Σίλβα (61' Κουντουριώτης), Τότσκα, Τομάς (61' Μιστκόφσκι), Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Ισσά (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2023 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep