Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισοδιακό φιλικό με νίκη Ηρακλή

Ο Ηρακλής ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ και νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό με νεύρα στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ομάδες έδωσαν κοινή μάχη για την επιστροφή τους στη Football League, όμως στο μεταξύ τους φιλικό την Κυριακή (23/09) στο Καυτανζόγλειο εκτός από την ανατροπή του Ηρακλή, τα βλέμματα στράφηκαν στα επεισόδια στην εξέδρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων λίγο πριν τη λήξη. Με την παρέμβαση της Αστυνομίας, πάντως, η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Ντεμπούτο για τον Ηρακλή έκανε ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς, όμως όχι και οι Φερνάντες, Λόπεθ που δεν πρόλαβαν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο 23χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Φάμπιο Καντινιάνι και απόφαση για την απόκτησή του θα παρθεί άμεσα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο 43’ οι Θεσσαλοί πήραν το προβάδισμα. Ο Ανιέτε έκανε τη σέντρα – σουτ, αυτή κατέληξε στον Παλαιολόγο που κέρδισε τις κόντρες και άνοιξε το σκορ.

Το 1-1 ήρθε στο 52’. Ο Κριβοκάπιτς βρήκε τον Βουτσιά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρήκε στόχο και ισοφάρισε. Το 2-1 διαμορφώθηκε στο 77’. Ο Γεωργίου πάσαρε στον Χιονίδη, αυτός απέφυγε τον Γκότοβο και με πλασέ χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φιρινίδης (46' Καντινιάνι), Σουλίδης (46' Χιονίδης), Βαγγελόπουλος, Νατσούρας (15' Τροίρης), Γεωργίου (87' Μαυρίδης), Λιαπάκης (62' Νατσιόπουλος), Κριβόκαπιτς (64' Κωνσταντινίδης) (68' Σαββίδης), Βουτσιάς (71' Τσιλιανίδης), Στεφανίδης, Λιόλιος, Παπαστεριανός.

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος (46' Ρόκα), Στουρνάρας, Κατσιαρός, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Πινδώνης, Μπολάτι, Ογιαρμπίντε (87' Γαλάνης), Ντεβάλις (53' Παππάς), Ανιέτε, Γιενγκά.

Πηγή φωτό: www.goalpost.gr

Last modified onΚυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2012 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep