Στο ρελαντί η Καλαμάτα

Χατ τρικ του Ρόβα στο 3-0 απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ.

Χαμηλό εμπόδιο είχε να περάσει η Καλαμάτα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ που έγινε το Σάββατο (07/01). Η Μαύρη Θύελλα επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές στις νίκες και επικράτησε 3-0 της ουραγού του Β' ομίλου χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της.

Χατ τρικ για τη μεσσηνιακή ομάδα έκανε ο Χρήστος Ρόβας και έφτασε τα 6 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο φετινό στη Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ εμφάνισαν ως νεοαποκτηθέντα και τον Μανώλη Σμπώκο, ο οποίος μετακινήθηκε από την Κηφισιά. Σημειώνεται ότι ούτε η ομάδα των βορείων προαστίων είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, αλλά ούτε και ο ΠΑΟ Ρουφ την ένταξη του 20χρονου αμυντικού στο ρόστερ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3-0
Σκόρερ: 16', 27', 51' σουτ Ρόβας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Mέντες, Μόζερ, Λουπάνο, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος (66' Ασίγκμπα), Μπακαγιόκο (78' Μαβινγκά), Άλβες, Αρναρέλλης (78' Γκότσης), Μπόρχες, Βασιλόγιαννης (60' Τριανταφυλλάκης), Ρόβας (60' Μαρκόφσκι).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας): Κουνάδης, Τασιούλης (34' Σμπώκος), Ντανκέ, Φιλιμέγκας (34' Χατζηλάμπρος), Παπουτσογιαννόπουλος, Πανουργιάς (76' Λαμπρίδης), Καλλέργης, Βενάρδος, Νιτσάκης, Ζαχαρός (61' Κονέ), Κυριαζής (61' Κουκοβίνης).

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος, Σπηλιώτης (Κορινθίας)

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2023 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep