«Διπλό» από την άσπρη βούλα

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 3-1 τη Βέροια εκτός έδρας και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για τη διαιτησία.

Την 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και 4η μαζί με αυτή στο Κύπελλο κατέκτησε ο Πανσερραϊκός. Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν 3-1 στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Στην επιστροφή του Παύλου Δερμιτζάκη ως αντιπάλου της Βέροιας, ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι στο 26' για ανατροπή του Σαΐντ από τον Στίκα. Ο Κανίς από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ και στο 56' δόθηκε και δεύτερο πέναλτι υπέρ των Λιονταριών. Αυτή τη φορά ο Σαΐντ ανατράπηκε από τον Μαραγκό. Ο παθών νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο και στην επαναφορά ο Κανίς έκανε το 0-2.

Ο Πανσερραϊκός κράτησε άνετα το προβάδισμα και στο 90' με τον Μασκανάκη βρήκε δίχτυα για 3η φορά, ενώ το 1-3 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Φασίδης στο 90'+3' (ανατροπή του Κατσούκη).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-3
Σκόρερ: 90'+3' πέν. Κατσούκης - 27' πέν., 56' σουτ Κανίς, 90' σουτ Μασκανάκης
Χαμ. πέν.: 56' Σαΐντ

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός (69' Κατσούκης), Μασούρας (80' Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανδης (80' Ισαακίδης), Φασίδης, Μπελεβώνης (46′ Μπουόλι), Ιωάννου (57′ Περδίκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (84' Ανάκογλου), Θυμιάνης, Στίνα (63′ Σοφιανός), Μούργος (84' Μασκανάκης), Κανίς (84' Γιανναράκης), Σαΐντ (71' Κατσαντώνης).

Διαιτητής: Καλαϊτζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2022 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep