Έκλεισε καρέ η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί ήταν ανώτεροι του Αλμωπού Αριδαίας, νίκησαν 2-0 εκτός έδρας και παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ Β.

Τετάρτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΛ στον Α' όμιλο της Super League 2. Οι Βυσσινί επικράτησαν 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας εκτός έδρας, παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο ΠΑΟΚ Β, όμως το διπλό κέρδος ήταν ότι αύξησαν τη διαφορά από την 3η θέση στους τρεις βαθμούς.

Στο 26' από πάσα του Γκοτζαμανίδη ο Νίνο έκανε το κοντρόλ και με σουτ άνοιξε το σκορ για τη θεσσαλική ομάδα. Το 0-2 διαμόρφωσε ο Νικολιάς στο 68'. Ο Ντόκιτς απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Πεντρόζο και στην επαναφορά ο εξτρέμ της ΑΕΛ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς νίκη και σε τροχιά υποβιβασμού παραμένει η ομάδα της Αριδαίας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΕΛ 0-2
Σκόρερ: 26' σουτ Νίνο, 67' σουτ Νικολιάς

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς (63' Γιαλαμούδης), Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης (46' Σέχου), Κέρθι (77' Ασλαμπάλογλου), Έππας (77' Ρίβας), Κολλαράς, Πέλκας (46' Τσιπούρας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (76' Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Νίνο (86' Μαυριάς), Πεντρόζο, Νικολιάς (70' Κούστα).

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τσικλιτάρη (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep