Μηδένισε ο Απόλλων Λάρισας

Οι Θεσσαλοί νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο και «έσβησαν» την ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών.

Το δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε τη Δευτέρα (05/12) ο Απόλλων Λάρισας. Οι Κυανόλευκοι νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου και με τον τρόπο αυτό «έσβησαν» την ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών που τους έχει επιβληθεί για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής. Το γκολ σημείωσε ο Ντουλγκέροφ στο 75' από πάσα του Σιατραβάνη.

Εάν οι Θεσσαλοί δικαιωθούν στην Εφέσεων και πάρουν πίσω τους βαθμούς, τότε θα πιάσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας στην 4η θέση. Ο Απόλλων Πόντου από την άλλη πλευρά γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και είναι μεταξύ των ουραγών με 3 μόλις βαθμούς. Ως τυπικά γηπεδούχος έχει χάσει από τον Διαγόρα στη Νέα Τρίγλια και από τους ΠΑΟΚ Β, Απόλλωνα Λάρισας στο Πολύκαστρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1
Σκόρερ: 75' σουτ Ντουλγκέροφ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Τζαλόσι, Αμαραντίδης, Αμπούντου, Καλογέρης, Μουμίν, Φράγκος (46' Εσάλο), Καλαϊτζίδης, Κωστίκας, Μπελεβώνης (49' Λαμπίρης), Αραβίδης (46' Σαμπανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Ποτόσογλου (46' Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Μπεκιαρίδης (46' Μπαλογιάννης), Κοτσιανούλης (70' Χαλάτσης), Ντ' Αγκοστίνο, Λίταινας, Κλιγγόπουλος, Ζαχαράκης (65' Ντουλγκέροφ), Σιατραβάνης, Σταματής (89' Καλούσης).

Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δανδαλόπουλος (Ξάνθης), Χρυσέλης (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep