ΑΣΑ με το απόλυτο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 2-0 τον ουραγό Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Η μόνη ομάδα του Α' ομίλου με το απόλυτο νικών σε δύο παιχνίδια είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Κιτρινόμαυροι έπαιξαν τη Δευτέρα (21/11) ως τυπικά γηπεδούχοι στο Αλκαζάρ και χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών τους, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να επικρατήσουν του Ηρακλή Λάρισας. Ο τελευταίος έκλεισε τρίτο ματς χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ, δείχνοντας πόσο αδύναμο ρόστερ έχει για την κατηγορία.

Στο 41' ο Δημόπουλος με σουτ έβαλε σε θέση οδηγού την Αναγέννηση Καρδίτσας και στο 80' από σέντρα του Ριέρα ο Κλάους Αθανασιάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Οι Κιτρινόμαυροι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν την επικράτησή τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0
Σκόρερ: 41' σουτ Δημόπουλος, 80' κεφ. Αθανασιάδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Δημόπουλος (46' Αλιατίδης), Αναστασόπουλος, Πρίκας, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Τσβετάνοφ (84' Κάρδαρης), Ριέρα (90' Μπάλλας), Ντονγκού (46' Αθανασιάδης), Βερνάρδος (88' Γιάκος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Μπαλαμώτης (73' Ευθυμιάδης), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης (61' Ζαφειρίου), Στ. Καψάλης (83' Αγγελούλης), Αλτάνης, Γκουγκούδης, Τασιούλης (61' Χριστίδης), Λεσάι (83' Σούμπασης), Συρεγγέλας, Μπάτροβιτς.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Νταβέλας, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep