Πόντο στην Καλαμάτα η Παναχαϊκή

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν Καλαμάτα και Παναχαϊκή στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το πελοποννησιακό ντέρμπι μεταξύ της Καλαμάτας και της Παναχαϊκής που έγινε την Παρασκευή (18/11) στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, στην πρώτη μεταξύ τους επίσημη αναμέτρηση έπειτα από 16 χρόνια και 8 μήνες. Διεύρυναν το αήττητο και βάσει τις εξέλιξης θα πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένες.

Η μεσσηνιακή ομάδα είχε συνολικά 10 τελικές έναντι μόλις 3 των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν και την αριθμητική υπεροχή από το 82', αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πλήρως ακίνδυνοι. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά έπειτα από 11 διαδοχικά εντός έδρας ματς η Μαύρη Θύελλα δεν βρήκε δίχτυα.

Η Καλαμάτα στο 9' δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Από λάθος του Τσιάρα ο Αναστασόπουλος τροφοδότησε τον Πασά, όμως στο σουτ του τελευταίου εντός περιοχής ο Θεοδωράκης μπλόκαρε. Οι Αχαιοί απάντησαν με άστοχο σουτ του Λιποράσε ένα λεπτό αργότερα και με εκτέλεση φάουλ του Κέρι στο 20'. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή μπάλας (58%) και τέσσερις τελικές προσπάθειες έναντι τριών των Κοκκινόμαυρων.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στο δεύτερο 45λεπτο προχώρησε σε δύο αλλαγές, φρεσκάροντας τη μεσαία γραμμή με την είσοδο των Τάτου, Καραγκούνη, ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος έβγαλε τον Κέρι και πέρασε στο ματς τον Λινάρδο. Οι γηπεδούχοι με την έναρξη δημιούργησαν μία πολύ καλή στιγμή, όταν ο Τάτος με ωραία ενέργεια διένυσε αρκετά μέτρα, πάσαρε στον Αρναρέλλη, όμως αυτός αστόχησε από πλάγια θέση. Επόμενη προϋπόθεση για γκολ σημειώθηκε στο 65' με άστοχο ψαλίδι του Ρόβα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες και τα πλάνα των δύο προπονητών άλλαξαν στο 82', καθώς ο Καραγκούνης άφησε την Καλαμάτα με παίκτη λιγότερο λόγω φάουλ στον Λινάρδο. Παρόλα αυτά στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Πάτρας δεν απείλησε καθόλου. Μόνο στις καθυστερήσεις ο Νιλτίνιο έκανε το γύρισμα από αριστερά εντός περιοχής, αλλά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας. Αντίθετα, στο 94' ο Λουπάνο με κεφαλιά από σέντρα του Αναστόσοπουλου λίγο έλειψε να οδηγήσει τη Μαύρη Θύελλα στην επικράτηση. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0
Κόκκινη: 82' Καραγκούνης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (77' Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46' Τάτος), Αναστασόπουλος, Μπόρχες (46' Καραγκούνης), Αρναρέλλης (77' Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83' Μπενίτες).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Χ. Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (88' Π. Καρακλάιτς), Τσιάρας, Κέρι (46' Λινάρδος), Μυτίδης (70' Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (73' Νιλτίνιο).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Αραβίδης, Τσολακίδης (Αθήνας)

Last modified onΠαρασκευή, 18 Νοέμβριος 2022 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep