Κατώτερη των περιστάσεων η ΑΕΛ

Ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ Β για τους Βυσσινί παρότι ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Έχασε πέναλτι ο Πλέγας στο 90'+1'.

Η ΑΕΛ έχει βάλει στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης και την Παρασκευή (11/11) όφειλε να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο του Μακεδονικού απέναντι στον ΠΑΟΚ Β. Το εμπόδιο ήταν σαφώς πιο υψηλό από αυτό του Ηρακλή Λάρισας στην πρεμιέρα, όμως οι Βυσσινί εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ηττήθηκαν από τους Θεσσαλονικείς.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στο 1-0 με γκολ του Γκορντεζιάνι στο 31'. Προηγήθηκε εξαιρετικός συνδυασμός των Χατζηστραβού, Μπράντονιτς και πλασέ του Γκορντεζιάνι από κοντά. Στο 12' οι γηπεδούχοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Μπράντονιτς, αλλά ο Γκοτζαμανίδης απεσώβησε με κεφαλιά το γκολ και με εξουδετερωμένο τον Θεοδωρόπουλο. Ο γκολκίπερ τη ΑΕΛ στο 36' αντικαταστάθηκε λόγω διάσεισης.

Η θεσσαλική ομάδα δεν έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β. Παρόλα αυτά στο 47' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Γκορντεζιάνι σε μία αψυχολόγητη ενέργεια κλώτσησε εκτός φάσης τον Θανάση Παπαγεωργίου και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Η ΑΕΛ ανέβηκε, πίεσε και στο 90' κέρδισε πέναλτι. Ο Ταλιχμανίδης στην προσπάθειά του να διώξει ανέτρεψε τον Όγκμποε μέσα στην περιοχή και ο Τσιάρας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πλέγας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ πάτησε στην κορυφή του Α' ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τριπλάσιες τελικές (13-4) και την κατοχή μπάλας (67% - 33%), αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω τον πόντο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 1-0
Σκόρερ: 31' σουτ Γκορντεζιάνι
Κόκκινη: 47' Γκορντεζιάνι
Χαμ. πέν.: 90'+1' Πλέγας
Δοκάρι: 90'+1' Πλέγας

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης (57' Δαρέλας), Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46' Κωττάς), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (73' Κουτεντάκης), Μπράντονιτς (64' Σπυρίδης), Σπυράκος, Χατζηστραβός (57' Μελετίδης), Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (36' λ.τρ. Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62' Αντράντα), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (62' Μαϊδανός), Θωμαΐδης (55' Μαυριάς), Πλέγας, Νικολιάς, Πεντρόζο, Όγκμποε.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου (Καβάλας)

Last modified onΠαρασκευή, 11 Νοέμβριος 2022 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep