Αναβλήθηκε το ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Super League 2, το ματς της πρεμιέρας δεν θα διεξαχθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη (08/11) πρεμιέρα των ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, προηγήθηκε αυτοψία από μηχανικό της διοργανώτριας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», όπου θα διεξαγόταν η αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο διεξήχθη την Κυριακή (06/11) το ματς Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας. Αναλυτικά:

«Κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης που λάβαμε από το ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και μετά από επιτόπια αυτοψία που διενεργήθηκε από μηχανικό της διοργανώτριας, ο αγώνας ΠΑΟ ΡΟΥΦ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 08/11/22 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΣΤ.ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» αναβάλλεται σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ.6 ΚΑΠ».

Το άρθρο 11 παρ.6 του ΚΑΠ αναφέρει:

«Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή για τα επαγγελματικά και τα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων με αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. της ή του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου / Αντιπροέδρου αυτής, μπορούν να αποφασίζουν την αναβολή αγώνων ή αγωνιστικών ημερών σε ειδικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αντιστοίχως με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας μπορεί να αναστέλλεται η έναρξη ή η συνέχιση ενός πρωταθλήματος ή ακόμα και να διακόπτεται αυτό οριστικά υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζονται διατάξεις του παρόντος κανονισμού(SL)».

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep