Ισοπαλία στο Σεραφείδειο

Η ΑΕΚ Β έμεινε στο 2-2 με την Προοδευτική. Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μαρκοπουλιώτη.

Σε φιλικό παιχνίδι πυ έγινε το Σάββατο (15/10) στο Σεραφείδειο κεκλεισμένων των θυρών η ΑΕΚ Β και η Προοδευτική αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Γερολέμου (10'), Ευθύμη Χριστόπουλο (71'), όμως οι Βυσσινί βρήκαν απαντήσεις και σκόραραν με τους Γιαννιτσάνη (19'), Φλένσμποργκ (86').

Για την Προοδευτική, που έμεινε για 6ο διαδοχικό τεστ μακριά από τη νίκη, αποχώρησαν τραυματίες οι Μαρκοπουλιώτης, Νταβιώτης. Για τον πρώτο, μάλιστα, εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Ο αμυντικός των Βυσσινί θα υποβληθεί σε μαγνητική. Για τους γηπεδούχους αυτή ήταν η 4η διαδοχική ισοπαλία σε φιλικά ματς.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46' Θεοχάρης) Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος, Τρούμπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (85' Νουλας) Μουστακόπουλος (63' Πιτιλάκος) Σκόνδρας (70' Γεωργέας) Γερολέμου (46' Πάπα) Σπυριδάκης, Χριστόπουλος (85' Λέλεκας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Νταβιώτης, Σινγκ, Φαζός, Καρρίκι, Ποτουρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης, Παυλίδης, Γιαννιτσάνης, Ευθυμίου. Αγωνίστηκαν και οι Παντελίδης, Τσακίρης, Φλένσμποργκ, Αλεξίου, Αλιμπέ, Αγγελόπουλος, Πάβλας, Γιόβιτς.

Last modified onΣάββατο, 15 Οκτώβριος 2022 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep