Έκανε την έκπληξη ο Απόλλων Πόντου

Η ομάδα της Καλαμαριάς απέκλεισε στα πέναλτι την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό.

Την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε την Κυριακή (09/10) ο Απόλλων Πόντου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα της Καλαμαριάς αν και ανέτοιμη και απέναντι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους, κράτησε τους τυπικά γηπεδούχους στο Πανθεσσαλικό στο 0-0 και τσέκαρε το εισιτήριο στη διαδικασία των πέναλτι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 84' με το πλασέ του Βερνάρδου στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Απόλλων Πόντου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμαραντίδη, όμως η ομάδα της Καλαμαριάς άντεξε και στην παράταση και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-4. Η διαδικασία:

Κοζορώνης: 1-0
Καλογέρης: απόκρουση Γκέκα
Ξύδας: απόκρουση Πίτκα
Σαμπανίδης: απόκρουση Γκέκας
Γιάκος: 2-0
Aμπoυντού: 2-1
Δημόπουλος: 3-1
Αμπάνκουα: 3-2
Λαγός: απόκρουση Πίτκα
Μαλουμαντσοκό: 3-3
Αλιατίδης: 4-3
Λαμπίρης: 4-4
Πρίκας: άουτ
Άντο: 4-5

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος (114′ Αλιατίδης), Σκόνδρας (114′ Γκόλιας), Κοζορώνης, Λαγός, Αθανασιάδης (69′ Πρίκας), Βερνάρδος (98′ Γιάκος), Ξύδας, Ριέρα (46′ Μπάλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Μουμίν (91′ Αμπάνκουα), Φράγκος (67′ Άντο), Νασέρ, Καλογέρης, Αραβίδης (76′ Σαμπανίδης), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Λαμπίρης.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Μινούδης (Πιερίας), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2022 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep