Αφεντικό στη Νεάπολη η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί υποχρέωσαν τη Νίκη Βόλου στην πρώτη ήττα της στα φιλικά προετοιμασίας.

Βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια έδειξε το Σάββατο (17/09) στο γήπεδο της Νεάπολης η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί επικράτησαν 2-0 της Νίκης Βόλου χάρη σε γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου μέσα σε διάστημα 5 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο. Στο 14' με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 19' με νέο σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Οι Κυανόλευκοι στο 17' είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Ροχάνο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες για να μειώσουν. Τελικά γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα φιλικά προετοιμασίας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αναστασίου, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Κάσσος, Μιράντα, Ροχάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο: Μπουργάνης, Δημητρίου, Δεληζήσης, Τσουκαλάς, Μορέιρα, Σιαφά, Λογαράς, Κριμιτζάς, Μέτσε, Ολαϊζόλα, Τζιώρας, Μπάλλας, Τόγιας.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κοσονού, Μιλτιάδης, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Πεντρόζο, Κούστα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Νικολιάς, Όγκμποε, Καλουτσικίδης, Ραμίρεζ, Μαυριάς, Γαρουφαλιάς, Γωγουβίτης, Γλυνός, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης.

Last modified onΣάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2022 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep