Έδωσε παράταση στη στέψη

Η Καλλιθέα υποχρέωσε την ΑΕΚ Β στην πιο βαριά (3-0) φετινή της ήττα και στέρησε από τον Λεβαδειακό τη δυνατότητα να κάνει Πάσχα ως πρωταθλητής.

Το «θαύμα» της πρωτιάς κυνηγά η Καλλιθέα και το Μεγάλο Σάββατο έδειξε ότι όσες πιθανότητες έχει θα τις διεκδικήσει μέχρι τέλους. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής οι Κυανόλευκοι έπιασαν εξαιρετική απόδοση και υποχρέωσαν την ΑΕΚ Β στην πρώτη απώλεια που στο Σεραφείδειο και στην πιο βαριά (3-0) φετινή της ήττα.

Η Καλλιθέα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντονί Μουνιέ που σημείωσε 2 γκολ (38',42') πήρε σαφές προβάδισμα επικράτησης και το έργο της έγινε ακόμα πιο εύκολο μετά την αποβολή του Μουστακόπουλου στο 45'. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσιντώνης στο 56'. Έτσι, η φιλοξενούμενη έκλεισε 11 διαδοχικά παιχνίδια αήττητη και παράλληλα διέκοψε το αήττητο επτά αγώνων της Ένωσης.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους 5 πόντους. Για να ανατρέψει τα δεδομένα θα πρέπει να επικρατήσει του Διαγόρα εκτός έδρας και των Χανίων εντός και παράλληλα οι Βοιωτοί να μην πάρουν ούτε πόντο στα ματς με Καραϊσκάκη Άρτας (εκτός έδρας) και Εργοτέλη (εντός), αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ Β - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-3 (27η αγωνιστική)
Σκόρερ: 38',42' σουτ Μουνιέ, 56' Τσιντώνης
Κόκκινη: 45' Μουστακόπουλος

ΑΕΚ Β (Νίκος Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Μιτάι (66' Παρράς), Κορνέζος, Λάτσι (46' Μπούσης), Μπάμπης (78' Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία, Γιούσης (66' Ε. Χριστόπουλος), Κοσίδης (78' Ιατρούδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Μανθάτης, Ρώσση, Χατζηδίμπας, Τσιντώνης (68' Χασανμπέγκοβιτς), Μπουλούλης (77' Μασιέλ), Βασιλούδης, Σαντάνα (68' Βογιατζής), Μουνιέ (62' Νάτσης), Μάλτσι, Κυνηγόπουλος (77' Κωστίκα).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2022 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep