Έχασε την ευκαιρία ο Λεβαδειακός

Η ΑΕΚ απέσπασε 2-2 στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από το 0-2 και είχαν χαμένο πέναλτι στο 60'.

Την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τη 2η θέση στους 13 βαθμούς έχασε το Σάββατο (09/04) ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς παραχώρησαν 2-2 στην ΑΕΚ Β.

Οι Κιτρινόμαυροι αιφνιδίασαν και στο 21' ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2. Ο Γιούσης στο 14' με πέναλτι που κέρδισε ο Μιτάι από τον Μεχία έκανε το 0-1 και ο ίδιος με σουτ στο 21' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ΑΕΚ Β. Η αντίδραση του Λεβαδειακού ήταν άμεση. Ο Κωνσταντινίδης στο 23' και ο Νίλι στο 25' διαμόρφωσαν το 2-2, όμως στο 60' ο Πολέτο έχασε πέναλτι το οποίο είχε δοθεί για ανατροπή του Παναγιώτου από τον Τζούντα Γκαρσία.

Το ματς διεξήχθη κάτω από έντονους ανέμους που δυσκόλεψαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τον Βρακά στις καθυστερήσεις να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή. Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ Β έγινε η πρώτη ομάδα που δεν χάνει φέτος από τον πρωτοπόρο του Β' ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Β 2-2
Σκόρερ: 23' σουτ Κωνσταντινίδης, 25' σουτ Νίλι - 14' πέν., 21' σουτ Γιούσης
Χαμ. πέν: 60' Πολέτο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Λιάγκας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο (73' Βρακάς), Μπαρμπόσα (61' Δούμτσιος).

ΑΕΚ Β (Νίκος Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος (73' Γιαννούτσος), Σταμούλης, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Μιτάι (90'+1' Ραντόνια), Τζ. Γκαρσια (69' Ε. Χριστόπουλος), Γιούσης, Ιατρούδης (73' Γκολφίνος).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)
Βοηθοί: Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 09 Απρίλιος 2022 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep