Αναρρίχηση χωρίς απειλή

Η Καλλιθέα νίκησε εύκολα 2-0 τη Ρόδο και πλησίασε Λεβαδειακό και Καλαμάτα στους 2 βαθμούς.

Ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η Καλλιθέα το απόγευμα της Κυριακής (13/03) στο Ελ Πάσο και έτσι έφτασε στην επικράτηση απέναντι στη Ρόδο με 2-0. Οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Βόκολου πανηγύρισαν το 2ο διαδοχικό τρίποντο εντός έδρας και πλέον είναι στο -2 από την 1η θέση.

Όσο για τη Ρόδο; Γνώρισε την 5η διαδοχική της ήττα και στα τελευταία 14 ματς έχει απολογισμό 1-2-11. Βρίσκεται πλέον στη 16η θέση με 6 βαθμούς περισσότερους από τη Ζάκυνθο. Εννοείται ότι με κεντρικό αμυντικό στο τέρμα δεν μπορούσε να περιμένει τίποτε παραπάνω, αν και ο Σουλάι είχε στο ενεργητικό του και μία εντυπωσιακή επέμβαση προς το φινάλε του ματς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΡΟΔΟΣ 2-0
Σκόρερ: 7' σουτ Μασιέλ, 50' σουτ Κυνηγόπουλος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (61' Κωστίκας), Χατζηδίμπας, Ροκάκης, Ρώσση, Τσιντώνης, Σαντάνα (85' Νάτσης), Μανθάτης, Κυνηγόπουλος (85' Μουνιέ), Μασιέλ, Μαρουκάκης (34' λ.τρ. Χασανμπέγκοβιτς).

ΡΟΔΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Σουλάι, Σαάντο, Μακρυδημήτρης, Καψάλης, Μίγγος, Χύσι, Καραγεώργης (67' Μάρκοβιτς), Μπότος (56' Μαρτσάκης), Τσάβες, Νικολόπουλος, Αδαμάκης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2022 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep