Τρίτη αναβολή για ΑΟΚ - ΑΣΑ!

Η έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας πήρε εκ νέου αναβολή για τις 23 Μαρτίου.

Αναγέννηση Καρδίτσας και Καβάλα αναμετρήθηκαν στις 16 Φεβρουαρίου για τη 19η αγωνιστική, όμως την τύχη του μεταξύ τους αγώνα της 2ης στροφής θα τη μάθουν... τέλη Μαρτίου! Και αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, δόθηκε την Τετάρτη (09/03) 3η αναβολή στην ΕΠΟ και στην έφεση της θεσσαλικής ομάδας κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για επανορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αργοναύτες αρχικά είχε προγραμματιστεί να υποδεχτούν την ΑΣΑ στις 13 Νοεμβρίου. Λόγω μη έκδοσης δελτίων δεν είχαν τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών και ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε τον επανορισμό του αγώνα στις 2 Ιανουαρίου. Ούτε και τότε, όμως διεξήχθη η αναμέτρηση λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο δικαίωσε ξανά την Καβάλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατέθεσε έφεση, αλλά έπειτα από τρεις αναβολές, η εκδίκαση προσδιορίστηκε για τις 23 Μαρτίου.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, στο ενδεχόμενο απόρριψης της έφεσης, το παιχνίδι της 2ης στροφής δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί 16 ή 23 Μαρτίου. Μόνη κενή ημερομηνία που θα απομένει είναι αυτή της Μεγάλης Τετάρτης...

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάρτιος 2022 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep