Ξανά στο +3 η Βέροια

Η ομάδα της Ημαθίας νίκησε 1-2 τον ΑΟ Τρίκαλα και βρέθηκε εκ νέου στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Η Βέροια νίκησε εκτός έδρας τα Τρίκαλα με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Super League 2 και βρίσκεται ξανά στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 8' με σουτ του Πασά. Στο 54' ο Πέλκας έβγαλε τη σέντρα και από κοντά ο Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ για τους Θεσσαλούς, αφού στο 59' ο Μούργος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Περλέσι. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους και η Βέροια πανηγύρισε το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι που έχουν εγκαταλειφθεί από τη διοίκηση Αϊβάζογλου το πάλεψαν όσο μπορούσαν και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους οπαδούς.

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ 1-2
Σκόρερ: 54' σουτ Ελευθεριάδης - 8' σουτ Πασάς, 59' σουτ Μούργος

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ηλίας Καλογιάννης): Περλέσι, Νιάρος, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Κεγαχιάς, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (89' Γκοβίνας), Ευθυμίου (38' λ.τρ. Μυλόπουλος, 72' λ.τρ. Μανίσογλου).

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέξανδρος Βεργώνης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90' Μπλέτσας), Μούργος (90' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82' Κάτσε), Φοφανά (64' Πόζογλου), Πασάς (90' Καπνίδης).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Last modified onΚυριακή, 06 Μάρτιος 2022 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep