Ούτε την Καβάλα η Ξάνθη

Η Καβάλα εν μέσω μεγάλης έντασης κράτησε το μηδέν (0-0) στην έδρα της Ξάνθης, άφησε τους Ακρίτες εκτός διεκδίκησης πρωτιάς και προσπέρασε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα υπόλοιπα 35 λεπτά του αγώνα της Κυριακής (27/02) που διεκόπη λόγω κακών καιρικών συνθηκών έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/02) στα Πηγάδια η Ξάνθη και η Καβάλα. Ωστόσο, ο ΑΟΞ δεν κατάφερε να βρει ούτε τώρα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Αργοναύτες απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία και προσπέρασαν τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογία. Απέχουν πλέον 5 βαθμούς από τη ζώνη σωτηρίας.

Οι Ακρίτες έπαιξαν μονότερμα την Καβάλα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσέλιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην καλύτερη στιγμή της Ξάνθης στο ματς. Μετά το φινάλε επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Έτσι, η Ξάνθη έμεινε στο -11 από την πρώτη Βέροια και θα πρέπει να στρέψει το βλέμμα στην επόμενη σεζόν. Από τη στιγμή, άλλωστε, που έχει παραχωρήσει «λευκές» ισοπαλίες στο γήπεδό της απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή (είχαν προηγηθεί εντός έδρας 0-0 με Απόλλωνα Λάρισας, Πανσερραϊκό), τότε δεν δικαιούται να σκέφτεται στην 1η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 0-0
Δοκάρι: 90'+3' Τσέλιος

ΞΑΝΘΗ (Ζίκιτσα Τασέφσκι): Ίτσο, Πολίμος, Ουνγιαλίδης (46' Δεληγιαννίδης), Μιχαήλ (37' λ.τρ. Παπάζογλου), Μπάτζιος, Γκόμεζ, Δόρης, Γκινσάρι (46' Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά.

ΚΑΒΑΛΑ (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς (56' Καραγιάννης), Στίκας, Πανουργιάς (46' Αρμάλας), Μπελεβώνης (84' Αλίμι), Θωμαΐδης, Οκάν (46' Μπούμαν), Έμπερτ, Σταμένκοβιτς, Καϊούμπι (46' Σαμπανίδης).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών)

Last modified onΔευτέρα, 28 Φεβρουάριος 2022 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep