Διπλό παραμονής ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας έκανε την έκπληξη και επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του Ολυμπιακού Β.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Απόλλων Λάρισας βρέθηκε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Η θεσσαλική ομάδα αν και ήταν το αουτσάιντερ στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/02) με τον Ολυμπιακό Β στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, επικράτησε 1-0 και αναρριχήθηκε στην 11η θέση.

Οι Πειραιώτες είχαν δοκάρια με τους Φορτούνη (12'), Σουρλή (44'), ο Απόλλων Λάρισας αν και ελλιπής άντεξε στην πίεση και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 74'. Από ατομική ενέργεια και σουτ του Σταματή ο νεοεισελθών Λεμάνγκρ σκόραρε με κοντινό πλασέ και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στον Απόλλωνα Λάρισας.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό Β να έχει συντριπτική κατοχή (64%) και διπλάσιες τελικές (19-9), αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που πανηγύρισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1
Σκόρερ: 74' σουτ Λεμάνγκρ
Δοκάρι: 12' Φορτούνης, 44' Σουρλής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης (72' Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (81' Τσέλιος), Μαρίνος, Βοΐλης (62' Μπα), Σουρλής, Πινακάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Πετράκης, Τιμπουέ, Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (84' Ζιάκας), Κόζουχ, Νούσιος (72' Λεμάνγκρ), Καραμοκό (87' Σούλτσε), Σταματής.

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)
Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας / Λευκάδας), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 26 Φεβρουάριος 2022 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep