Είχε απαντήσεις η Καλλιθέα

Η αθηναϊκή ομάδα απέσπασε 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης απέναντι στην Καλαμάτα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουνιέ.

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το εξ αναβολής της Τετάρτης (23/02) μεταξύ της Καλαμάτας και της Καλλιθέας για την 11η αγωνιστική του Β' ομίλου. Η Καλαμάτα ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, όμως η αθηναϊκή ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντονί Μουνιέ πήρε την ισοπαλία (2-2) και βρίσκεται στο -3 από την 1η θέση με δύο ματς λιγότερα από τους Βοιωτούς.

Η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 12' με τον Κωνσταντινόπουλο, αλλά ο Μουνιέ στο 35' εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του Μανθάτη και ισοφάρισε. Ο Λουκίνας στο 43' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Μαύρη Θύελλα και ο Γάλλος απάντησε εκ νέου στο 49', εκθέτοντας την άμυνα των γηπεδούχων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2 (11η αγωνιστική)
Σκόρερ: 12' σουτ Κωνσταντινόπουλος, 43' σουτ Λουκίνας - 35' κεφ., 49' σουτ Μουνιέ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (54' Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος (27' λ.τρ. Τσαγκαλίδης), Μοζέρ (70' Μαβινγκά), Ματέους (70' Μπόρχες), Αναστασόπουλος, Φελίπε, Γρίβας (70' Παυλίδης), Λουκίνας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Τσιντώνης (66' Ντεμέτριους), Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα (71' Βογιατζής), Μουνιέ (78' Κωστίκας), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (71' Χασαμπέγκοβιτς).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Καλαμπόκης, Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 23 Φεβρουάριος 2022 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep