Άδικη η ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο

ΠΟΤ Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 1-1. Δύο αποβολές, δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες στο Καυτανζόγλειο.

Την 11η ισοπαλία του σε 18 αγώνες παραχώρησε ο ΠΟΤ Ηρακλής την Τετάρτη (23/02) στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του Α' ομίλου οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που φρενάρει τους Θεσσαλούς και τις βλέψεις τους για άνοδο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ΑΣΑ, όταν στο 2' ο Άγγελος Παπαστεριανός αποβλήθηκε και παραχώρησε πέναλτι (ανατροπή του Γκίνη). Ο παθών έκανε το 0-1, αλλά στο 18' ο Κάκκο με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του ασταθή Γκέκα και ισοφάρισε.

Στο 33' ο Λαρέα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να κάνουν ακόμα και την ανατροπή απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας που έδειξε σημάδια κόπωσης. Δοκάρι είχε ο Άλεξιτς στο 74', ενώ στο 86' οι Γκίνη, Μπιανκόνι, Κουτσιανικούλης... κατάφεραν να μη βρουν δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-1 (12η αγωνιστική)
Σκόρερ: 18' κεφ. Κάκκο - 3' πέν. Γκίνη
Δοκάρι: 74' Άλεξιτς
Κόκκινη: 2' Αγγ. Παπαστεριανός - 33' Λαρέα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πήλιος, Κωστούλας, Αγγ. Παπαστεριανός, Πανάγου, Πατράλης, Ναπολιτάνο (16' Σγουρής), Κάκκο (81' Μασούρας), Τομάς, Τότσκα (66' Γιουμπιτάνα), Άλεξιτς.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος (76' Κουτρομάνος), Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας (41' Λαγός), Πλέγας, Πολίτης (76' Βιδάλ), Μπενγκόα (63' Κουτσιανικούλης), Μπραμπίγια (63' Μπιανκόνι).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καλλής, Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 23 Φεβρουάριος 2022 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep