Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στο Βόλο

Ολυμπιακός Βόλου και Δόξα Δράμας έμειναν στο 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Πανηγυρικού χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό Βόλου είχε το φιλικό της Τετάρτης (12/9) με τη Δόξα Δράμας, μια και λίγες ώρες νωρίτερα από την έναρξη της αναμέτρησης η ΕΠΑΕ είχε ανακοινώσει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στη Football League. Στο 25' απείλησε η Δόξα, όταν τη σέντρα-σουτ του Κάπελ έδιωξε δύσκολα ο Γκίτκος. Στο 31' ο Ογιαρμπίντε επιχείρησε να κρεμάσει τον Γουμάγια, αλλά έστειλε εκτός εστίας τη μπάλα. Δύο ακόμα φάσεις στο 45λεπτο, και οι δύο για τους «μαυραετούς». Στο 37' ο Γκίτκος έδιωξε το επικίνδυνο σουτ του Ρούσεφ, ενώ στο 40' ο Σοϊλέδης έπιασε καλό σουτ, που έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 49', όταν ο Ντεβάλις με προβολή, ύστερα από σέντρα του Πινδώνη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά, ωστόσο το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ανιέτε έφυγε πάνω από το δοκάρι. Η ισοφάριση για τη Δόξα ήρθε στο 89', όταν έπειτα από σέντρα του Ταραλίδη ο Σικαλιάς νίκησε τον Σταυράκη με κεφαλιά.

 

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος (80' Σταυράκης), Καρράς (80' Στουρνάρας), Κατσιαρός (88' Μπόρας), Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος (73' Γαλάνης), Πινδώνης, Ντεβάλις, Ογιαρμπίντε (66' Γενγκά), Μπολάτι (88' Κολημήτρας), Ανιέτε (83' Κοτζαθανάσης).

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Στεργιανός (76' Αθανασιάδης, 90' Γκαραγκαΐδης), Μιλένκοβιτς (46' Κοντέων), Ντος Σάντος, Σικαλιάς, Ταραλίδης, Καμινιώτης (76' Κανετίδης), Ιντζόγλου, Κάπελ (55' Χιντασέλι), Ρούσεφ (46' Πουλάκος), Σοϊλέδης (80' Καπνίδης).

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2012 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep