Η επιστροφή της Καβάλας

Ο ΑΟΚ βρήκε δίχτυα μετά από 776 αγωνιστικά λεπτά και απέσπασε τον πόντο (2-2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β.

Η χειμερινή ενίσχυση έκανε ανταγωνιστική την Καβάλα. Οι Αργοναύτες μετά το 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, κατέκτησαν το Σάββατο (15/01) τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, βρήκαν για πρώτη φορά δίχτυα έπειτα από 776 αγωνιστικά λεπτά. Συγκεκριμένα, απέσπασαν 2-2 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β παρότι οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0.

Στο 5' ο Κωστή άνοιξε το σκορ και στο 39' ο Ξενιτίδης διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Ο Μπα στο 47' είχε χαμένο πέναλτι (υπέπεσε στην παράβαση ο Αρμάλας), με τον Κυρίτση να βγαίνει νικητής από την άσπρη βούλα. Η Καβάλα δεν το έβαλε κάτω και έφερε το ματς στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά (56', 58') με γκολ που σημείωσε ο Σταμένκοβιτς.

Για 7ο διαδοχικό ματς ο Ολυμπιακός Β έμεινε μακριά από τις νίκες, ενώ η Καβάλα μείωσε τη διαφορά της από τον 16ο Απόλλωνα Λάρισας στους δύο πόντους. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΚΑΒΑΛΑ 2-2
Σκόρερ: 5' σουτ Κωστή, 39' σουτ Ξενιτίδης - 56',58' σουτ Σταμένκοβιτς
Χαμ. πέν.: 47' Μπα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος (69' Μαυρουδής), Κεραμίδας, Νίκολιτς, Μαρίνος (46' Μπα), Ντόι, Ξενιτίδης, Κωστή, Πινακάς (46' Λιάτσος), Βοΐλης.

ΚΑΒΑΛΑ (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Πανουργιάς (46' Μουσίγια), Αρμάλας, Σαμπανίδης (46' Μπελεβώνης), Θωμαΐδης, Στίκας, Γροσδάνης (79' Οκάν), Έμπερτ (79' Κοέν), Σταμένκοβιτς.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΣάββατο, 15 Ιανουάριος 2022 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep