Επανορισμός για Κηφισιά - Ζάκυνθος!

Εκ νέου δικαίωση για την ομάδα του Ιονίου. Η λίγκα καλείται να ορίσει εκ νέου το ματς με την Κηφισιά. Όλες οι αποφάσεις.

Σε πρωταθλήτρια των δικαστικών νικών έχει εξελιχθεί η Ζάκυνθος. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που είχε καλύψει την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε στη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Κηφισιά (11/12) και ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε ότι υπήρξαν πράγματι λόγοι ανωτέρας βίας. Έτσι, η λίγκα καλείται να τον ορίσει εκ νέου.

Πρόστιμα, επίσης, επιβλήθηκαν σε Ρόδο, Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Ζάκυνθο και Νίκη Βόλου. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο προγραμματισμένος για τις 11.12.21 αγώνας μεταξύ ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ δεν διεξήχθη για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ που δεν τελέστηκε χωρίς να ευθύνεται καμία από τις εν λόγω ομάδων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι πώληση εισιτήριων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Διαγόρας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ρόδος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι την ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 1500€ (αγώνας 5.12.21 με ΠΑΕ Πιερικός)

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 4.12.21 με ΠΑΕ ΠΑΟ Β)

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι εκφώνηση συνθημάτων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ζάκυνθος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας)

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου την χρηματική ποινή των 2000€ (αγώνας 5.12.21 με ΠΑΕ Ξάνθη)».

Last modified onΤετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2021 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep