Με buzzer beater ο Λεβαδειακός!

Με γκολ του Δούμτσιου στο 90'+5' οι Βοιωτοί επικράτησαν 1-0 του Αιγάλεω.

Τρίποντο - χρυσάφι για τον Λεβαδειακό! Η ομάδα της Βοιωτίας έκλεισε ένα ιδανικό δεκαήμερο με το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το βράδυ του Σαββάτου (11/12) δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στο Αιγάλεω, αλλά ο Δούμτσιος με κεφαλιά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε την πολύτιμη νίκη (1-0) στην ομάδα του.

Ο επιθετικός των Πράσινων στα τέσσερα τελευταία ματς μετρά ισάριθμα τέρματα και, μάλιστα, είναι αυτός που έχει χαρίσει τις νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, Καλλιθέα και Αιγάλεω.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό διαρκή βροχόπτωση και στο 57' διεκόπη για μισή ώρα λόγω διακοπής του ρεύματος. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 2' με εκτέλεση κόρνερ του Βήχου και στο 90' ο Παπανικόλας έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Μυτίδη. Τελικά στο 90'+5' και από σέντρα του Βήχου ο Φυλακτός νικήθηκε και οι Πράσινοι βρέθηκαν στο +4 από τη 2η θέση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0

Σκόρερ: 90'+5' Δούμτσιος
Δοκάρι: 2' Βήχος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βήχος, Τζημόπουλος (87' Μπαχανάκ), Λιάγκας, Μεχία, Χάμοντ (87' Βρακάς), Νίλι (72' Μυτίδης), Μουτίνιο (58' Νίκας), Πολέτο, Δούμτσιος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς (46' λ.τρ. Φυλακτός), Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Τσίτσαρης, Πιαστόπουλος (66' Σταματάκης), Τριμμάτης (88' Χοτζάλι), Τσιλιγκίρης (88' Καββαδίας), Αρναρέλλης (72' Παπουτσογιαννόπουλος).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Ίσσα (Αθήνας)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΣάββατο, 11 Δεκέμβριος 2021 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep