Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

1-1 στο Ελ Πάσο

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν η Καλλιθέα με τον Παναιτωλικό στο Ελ Πάσο. Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν η Καλλιθέα με τον Παναιτωλικό στο Ελ Πάσο.

Καλλιθέα και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο μεταξύ τους φιλικό, όπου η ομάδα του Αγρινίου είχε δύο απώλειες από τραυματισμούς με τους Μουμίν και Κουτσοσπύρο.

Η Καλλιθέα ήταν σαφώς καλύτερη απέναντι στον Παναιτωλικό που έδειξε να μην πατά καλά στο γήπεδο, αλλά με μια ενέργεια του Μύγα η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να μην ηττηθεί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν μια καλή φάση με τον Ντα Σίλβα μόλις στο 1ο λεπτό και στο 7ο κατάφεραν να προηγηθούν μετά την εξαιρετική πάσα του Μαρουκάκη και το τελείωμα του Σταύρου.

Μετά το γκολ έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης, κυρίως λόγω των δύο τραυματισμών που ανάγκασαν τον Νίκο Καραγεωργίου να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές. Ο Παναιτωλικός σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν έδειξε καλά στοιχεία, σε αντίθεση με την Καλλιθέα που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωραίες ενέργειες και λίγες τελικές προσπάθειες.

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος έφυγε από το γήπεδο με σκίσιμο στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γαι να κάνει ράμματα, ενώ ο Μουμίν έχει πρόβλημα στο γόνατο και την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχουν πειραχθεί οι χιαστοί του.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1’ Ο Ντα Σίλβα μέσα στην περιοχή βρίσκει χώρο για το σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ

7’ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μαρουκάκης ανοίγει πολύ ωραία στον Σταύρου που προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

8’ ο Σταύρου κάνει σουτ από πλάγια, αλλά δεν ανησυχεί τον Στεφανίδη

22’ σουτ του Μαρουκάκη έξω από την περιοχή σώζει ο Στεφανίδης

59’ σουτ του Φαρινόλα από το ύψος της περιοχής περνά δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Παναιτωλικού

61’ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μύγας φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Καλλιθέας και με ωραίο σουτ ισοφαρίζει για τον Παναιτωλικό

72’ σέντρα του Πλάτανου που με την βοήθεια και του αέρα χτύπησε στο δοκάρι του Στεφανάκου

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Συμεών Κοσικίδης με βοηθούς τους Νίκο Χαρίτο και Παναγιώτη Νακόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Στράτος Μαχαίρας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης (76’ Χριστοφιλέας), Πλάτανος, Αρβανίτης, Πίκολο, Καλτσάς, Ρουσάκης, Σταύρου (68’ Κατσικογιάννης), Ντα Σίλβα (29’ Ατματσίδης), Μαρουκάκης (90’ Στούμπος), Φαρινόλα (82’ Ματσούκας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μπακάκης, Δάρλας (46’ Μήλιος), Κούσας, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς, Μουμίν (12’ Σφακιανάκης), Μύγας (65’ Μεταξούλης), Φαβάλι, Πασάς, Κουτσοσπύρος (15’ Μητρόπουλος)

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep