Τριήμερο πένθος για Ντιέγκο

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες του σε κάθε μεγάλη ή μικρή κοινωνία ανά τον κόσμο.

Όπως και στον Βόλο, όπου εξακολουθούν να είναι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του οι Αργεντινοί παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο και ο Φράνκο Κολέλα. Και οι τρεις τους βρίσκονται στην πόλη της Μαγνησίας και γυμνάζονται ατομικά μέχρι να δοθεί άδεια από την Πολιτεία για επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Επίσης, με κοινή απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ευριπίδη Τσιμπανάκου και της διοίκησης του Ερασιτέχνη αποφασίστηκε να κυματίζει μεσίστια η σημαία του Ολυμπιακού Βόλου για τρεις ημέρες στα κοινά γραφεία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου -πέρα από τη φυσική παρουσία του Ντάνι Πόνσε στο Μπουένος Άιρες- έστειλαν συλλυπητήριο μήνυμα στο προξενείο της Αργεντινής. Εκ μέρους των αρχών της Αργεντινής, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου  επικοινώνησε ο Μάριος Παναγόπουλος. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοικούντες τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο για την πρωτοβουλία τους.

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep