Αγνώριστο το νέο προπονητήριο

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών στο νέο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου. 

Αγνώριστο είναι το νέο προπονητήριο του Ολυμπιακού Βόλου, έπειτα από τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Οι διοικούντες τον σύλλογο, παρέλαβαν ένα χωράφι κυριολεκτικά και με μια πολύ μεγάλη επένδυση ειδικά για την πενιχρή οικονομικά κατάσταση που βιώνουν οι σύλλογοι της κατηγορίας, το μετέτρεψαν σε ένα κόσμημα για την περιοχή, ένα προπονητικό κέντρο πρότυπο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. 

Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκε υπόγειο αρδευτικού συστήματος, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια όπου τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα, ατομικά ντουλάπια, ντουζιέρες, τηλεόραση και κλιματιστικό. Καινούριος είναι και ο περιβάλλον χώρος. Στους εσωτερικούς χώρους έχει γίνει διαρρύθμιση όπου θα υπάρχει γυμναστήριο, αίθουσα προβολής βίντεο και γραφεία. Όλο το προπονητικό κέντρο έχει περιφραχθεί, έχουν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείες, ενώ μπροστά στην κέντρικη είσοδο των εγκαταστάσεων έχει τοποθετηθεί και ένα μικρό εκκλησάκι. 

Κι όμως, τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Απομένουν οι εργασίες αναμόρφωσης του κτιρίου που βρίσκεται παραπλεύρως του γηπέδου που είχε κατασκευαστεί και το οποίο χρησιμοποιούσαν οι ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία τους εδώ και δυο μήνες. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή δυο ακόμα γηπέδων, τα οποία θα διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα. Η σπορά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά θα αποφασιστεί από την τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει το έργο σε συννεόηση με τον γεωπόνο. 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, φαίνεται να εκμεταλλέυονται με τον καλύτερο τρόπο το lockdown, βλέποντας μακροπρόθεσμα και δημιουργώντας κάτι που θα χρειαστεί η ομάδα, όταν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep