Τέλος Μαΐου οι ανακοινώσεις

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός Βόλου στον προπονητή και την πρώτη φουρνιά παικτών για το ρόστερ

Πυρετώδεις είναι οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου με παίκτες και προπονητές, με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν να έχει μπει σε εφαρμογή. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Καθημερινά προτείνονται και εξετάζονται από τους Ευριπίδη Τσιμπανάκο και Τζόναθαν Βαΐτση δεκάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο ανακοινώσεις θα υπάρξουν μετά το τέλος Μαΐου. Κι αυτό γιατί τότε θα έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός Βόλου στον «εκλεκτό» προπονητή και στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι παίκτες. Εξάλλου, το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται στις 29/5 και σίγουρα οι Βολιώτες θα αποκτήσουν παίκτες από την κατηγορία.

Την ίδια ώρα, η δέσμευση της διοίκησης ότι θα υπάρχει έντονο το τοπικό στοιχείο στην ομάδα παραμένει σε ισχύ, γι’ αυτό γίνονται επαφές με παίκτες από την περιοχή που γνωρίζουν καλά τη Γ’ Εθνική, αλλά και έχουν την εμπειρία και το ταλέντο για να ακολουθήσουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep